Apotekskort

För ett tag sedan så såg jag någon (hon heter Cornelia a.k.a Raggsocka) som hade gjort ett apotekskort och blev alldeles förälskad; ett sånt ville jag också göra!

Det fanns ingen mall så jag gjorde efter eget huvud. Jag tänker mig det som ett grattiskort och att de små burkarna fylls med godis som ska vara ”medicin” när man är lite dagen efter. Papperet är från Maja design, grattis och hurra-stansen är från Rox stams, flickan är en Saturated canary och kantstansen är en Martha Stewart. Så här blev resultatet:

IMG_4574 IMG_4575 IMG_4576 IMG_4577

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>