Askar, askar, askar

När ungarna slutar inför sommaren på förskolan brukar jag försöka göra något till personalen. Jag har gjort kort tidigare år, men i år kände jag för något annat och gjorde därför 7 askar som jag stoppade lite choklad i. Alla papper och alla stämplar kommer från Gummiapan och för mer information om exakt vilka stämplar jag använde så kan ni titta på mitt inlägg på Gummiapans blogg: http://gummiapan.blogspot.se/2015/07/askar-askar-askar.html.

Här kommer bilder på askarna:

IMG_4634             IMG_4641

IMG_4638   IMG_4640

IMG_4646 IMG_4636

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>