Chipboardtavla

Jag städade på mitt skrivbord för ett tag sedan och hittade då en albumsida i chipboard från Gummiapan. Det slog mig att den hade blivit en finfin tavla, med hål för band redan färdigt och allt. Så jag satte genast i gång att måla den med vit akrylfärg. Problemet är att har en väl målat med akrylfärg är det få stämpelfärger som torkar om en stämplar ovanpå. Dock hade jag en Archival Brilliance Coffee bean som funkade och jag tog fram en hjärtstencil och duttade på färg. Sen tog jag en chipboard med texten LOVE, målade, duttade färg, och embossade med UTEE. På med lite blommor och blad samt en charm och voilà så var det färdigt!

 

IMG_4991

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>