månadsarkiv: juli 2015

Svart-vitt kort med Charlie Chaplin och Marilyn Monroe

Det här är ett kort som jag påbörjade för jääääättelänge sedan och hade bara ytterst lite dekorering kvar, men det har inte riktigt blivit gjort. Men nu är det färdigt i alla fall! Stämplarna med Charlie Chaplin och Marilyn Monroe är från Red rubber stamps, klockdiesen är från TIm Holtz och jag tror att papperet är från Basic grey. Kul att få det färdigt!

IMG_4995

Chipboardtavla

Jag städade på mitt skrivbord för ett tag sedan och hittade då en albumsida i chipboard från Gummiapan. Det slog mig att den hade blivit en finfin tavla, med hål för band redan färdigt och allt. Så jag satte genast i gång att måla den med vit akrylfärg. Problemet är att har en väl målat med akrylfärg är det få stämpelfärger som torkar om en stämplar ovanpå. Dock hade jag en Archival Brilliance Coffee bean som funkade och jag tog fram en hjärtstencil och duttade på färg. Sen tog jag en chipboard med texten LOVE, målade, duttade färg, och embossade med UTEE. På med lite blommor och blad samt en charm och voilà så var det färdigt!

 

IMG_4991

Apotekskort

För ett tag sedan så såg jag någon (hon heter Cornelia a.k.a Raggsocka) som hade gjort ett apotekskort och blev alldeles förälskad; ett sånt ville jag också göra!

Det fanns ingen mall så jag gjorde efter eget huvud. Jag tänker mig det som ett grattiskort och att de små burkarna fylls med godis som ska vara ”medicin” när man är lite dagen efter. Papperet är från Maja design, grattis och hurra-stansen är från Rox stams, flickan är en Saturated canary och kantstansen är en Martha Stewart. Så här blev resultatet:

IMG_4574 IMG_4575 IMG_4576 IMG_4577

Askar, askar, askar

När ungarna slutar inför sommaren på förskolan brukar jag försöka göra något till personalen. Jag har gjort kort tidigare år, men i år kände jag för något annat och gjorde därför 7 askar som jag stoppade lite choklad i. Alla papper och alla stämplar kommer från Gummiapan och för mer information om exakt vilka stämplar jag använde så kan ni titta på mitt inlägg på Gummiapans blogg: http://gummiapan.blogspot.se/2015/07/askar-askar-askar.html.

Här kommer bilder på askarna:

IMG_4634             IMG_4641

IMG_4638   IMG_4640

IMG_4646 IMG_4636