Kategoriarkiv: Scrapbook

Chokladkort och tvålkort

Jag har ju turen att ha fått en svärmor som i flera avseenden delar mina intressen, mina barn, så klart och scrappande! :)
Så när hon nu opererade foten kände jag att hon behövde ett kort. Och choklad. Vad kan då vara bättre än ett chokladkort!?
Hittade en tutorial på Mariannes papir verde

20130420-082910.jpg

Svärmor blev väldigt glad och bestämde sig för att göra något med samma koncept och nästa gång vi sågs hade hon med sig det här underbart söta ”tvålkortet”

20130420-083802.jpg

Bokmärke

Jag och sex andra tjejer har en bokcirkel. Vi träffas en gång var sjätte vecka ungefär hemma hos varandra. Idag är det Ellans tur och jag tänkte att det kund vara kul att ge bort ett bokmärke. Då jag hade lite svårt att komma igång har jag liftat lite av bokmärket härifrån.

20130420-071417.jpg

Jag har använt graphic 45-papper och Tim Holtz tag och biljett. Tutorial på hur man gör ett bokmärk finns på Scraplyckans blogg. Jag gjorde mitt bokmärke lite längre dock, för att kunna använda en kantstans.

Tag

En snabb tag till brorsans påskägg, men jag tyckte ändå den blev helt okej. Har inte tänkt på att man kan använda en nestability till att göra en tag förr.

20130330-124608.jpg

Jag tror att jag nu fått till ett bra system för mina stämplar.
Alla stämplar är uppstämplade på papper som jag satt in i en pärm. Varje blad har ett nummer. Det numret återfinner man på en plastpåse i en låda där stämplarna ligger.
Förhoppningsvis ganska fiffigt. Vi får väl se.

// Eja

20130330-171756.jpg

Grattiskort

Till mormor Marthas födelsedag var det läge att göra ett kort. Har gjort ett halvt liknande kort tidigare men gillade inte baksidan av papperet som jag använt och gjorde den inte färdig eftersom jag inte var nöjd. Därför ville jag gärna göra ett till eftersom jag tycker att kortet är väldigt fint. Tutorial finns på Mariannes papirverden. Fast jag hittade inte den länken då, utan gjorde mitt kort utifrån det gyamla.

20130309-190909.jpg

Eja scrappar

För 2,5 år sedan såg jag en scrappad layout på facebook och tänkte att det nog skulle vara roligt att göra ett bebisalbum på min dotter. Jag åkte iväg till Panduro outleten och köpte allt som jag trodde att jag skulle behöva. (Det visade sig sen att det inte alls var vad jag behövde men det blev en senare fråga.)

Jag började scrappa och insåg att jag tyckte att det var fantastiskt roligt. Det blir dock inte så många layouter längre utan det jag tycker är roligast är att göra kort.

På bloggen kommer jag att lägga upp korten som jag gör. Bara för att jag vill.

Titta gärna in då och då.

// Eja